Dennis Frandsen-5247

Velkommen til Danmarks nye Sim-race klub!

Marts 12, 2021

Danmarks første e-motorsportscenter

P1 Esport er en professionel Sim Racing klub og vores mission er, at skabe verdens bedste rammer for træning af Sim racing – både for amatører, men også for elitekører. Vi vil på sigt kunne tilbyde et specielt ”P1 Esport Academy” til træning af et talent hold til at kunne køre Pro Series. Alt vi beskæftiger os med, skal billedlig talt rime på “Simracing er en sport – som du kan gå til”.

P1 Esport åbner snart Sim Racing-center i Adelgade i København. Men det er planen, at flere centre skal skyde op rundt omkring i landet, fortæller medejer af P1 Esport Kasper Heibøll.

Vi tilbyder et professionelt et set-up med 55” LG OLED monitors med 220 Hz, Fanatec Podium F1 steering wheel, Fanatec Podium F1 inverted pedals, Playseat F1/GT seat, Buttkicker og motionsplatform.

Derudover har P1 Esport instruktører tilknyttet, som dagligt er til stede for at give professionel sparring omkring teknikker og apex linjer. Vi vil kunne tilbyde turneringer både blandt P1 Esports medlemmer, men også åbne turneringer.

Vi ønsker, at alle som brænder for denne sport kan udleve deres maksimale potentiale.

Velkommen til P1 Esport!