VI SKAL FEJRE VORES DELTAGELSE I LE MANS VIRTUAL SERIES!

DU FÅR DERFOR VORES P1 MEDLEMSKAB TIL KUN 16 DKK
DEN FØRSTE MÅNED - 97% RABAT!
SAMLET PRIS DEN FØRSTE MÅNED ER 111 DKK LIGESOM VORES STARTNUMMER!

Fill out my online form.

VÆRD AT VIDE

Det glæder os at vide, at du ønsker at benytte dig af vores kampagnetilbud på medlemskab. Med dit nye medlemskab kan du være med i vores sim racing fællesskab. Vi glæder os til at se dig i klubben.

PRIS EFTER TILBUDSPERIODEN OPHØRER

Prisen for medlemskabet på 111 dkk er gældende for den første måned og er inklusiv gebyr på 95 dkk, som betales ved medlemsoprettelse. Du sparer 579 dkk i forhold til normalprisen.
Efter tilbudsperioden overgår du automatisk til et P2 medlemskab til 349 dkk om måneden. De trækkes automatisk den første i hver måned via DIBS. Du kan altid vælge at skifte til et andet medlemskab efter bindingsperioden.

OPSIGELSE OG MINDSTEPRIS

Dette tilbud har en bindingsperiode på én måned som almindelig betalende medlem, så du tidligst kan være udmeldt en måned efter ophør af tilbudsperioden. Mindstepris er derfor 460 dkk. Herefter er opsigelsesfristen løbende kalendermåned + 1 kalendermåned.

2 TIMERS KØRSEL HVER ENESTE DAG

Med dette medlemskab får du adgang til vores mest populære P1 medlemskab, hvilket vil sige 2 timers kørsel hver eneste dag. Derudover kan du deltage i klubbens træning 2x ugentligt, og få adgang til turneringer, klubmesterskaber, eksklusive rabatter på gaming udstyr og 15% rabat på køreoplevelser med superbiler hos P1 Apex.

STUDIEMEDLEMSKAB

OBS: Dette tilbud er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 3 måneder og kan ikke kombineres med andre konkurrencer eller tilbud.

Er du studerende, er det muligt at ændre dit medlemskab til et studiemedlemskab. Det koster 195 dkk pr. måned. Du skal have et gyldigt studiekort. Det er vigtigt, at der fremgår en synlig udløbsdato. Mindstepris for studerende er 294 dkk. Henvend dig i receptionen i klubben, hvis du ønsker at gøre brug af studiemedlemskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klub!