NYT KAMPAGNETILBUD PÅ MEDLEMSKAB

KØR TIL 1. JULI FOR KUN 49 DKK
TILBUDDET GÆLDER TIL OG MED 31. MAJ

Du får 1460 dkk i besparelse. Efter tilbudsperioden overgår du automatisk til et medlemskab til 349 dkk pr. måned. Tilbuddet har en bindingsperiode frem til 31. juli. Mindstepris i perioden er 398 dkk.

* Afhængig af startdatoen på medlemskabet vil der kun være tale om næsten 2 hele måneder med P1 medlemskab

VÆRD AT VIDE

Det glæder os at vide, at du ønsker at benytte dig af vores kampagnetilbud på medlemskab. Med dit nye medlemskab kan du være med i vores sim racing fællesskab. Vi glæder og til at se dig til træning.

PRIS EFTER TILBUDSPERIODEN OPHØRER

Prisen for medlemskabet frem til d. 01.07.22 er 99 dkk. Du sparer minimum 1460 dkk i forhold til normalprisen. Derudover sparer du også et oprettelsesgebyr på 99 dkk samt et beløb på 220 dkk for 3 mdr. adgang til iRacing.
Efter tilbudsperioden overgår du automatisk til et P2 medlemskab til 349 dkk om måneden. De trækkes automatisk den første i hver måned via DIBS.

OPSIGELSE OG MINDSTEPRIS

Dette tilbud har en bindingsperiode på minimum én måned som betalende medlem, så du tidligst kan være udmeldt pr. d. 01.08.22. Mindstepris frem til 01.08.22 er derfor 448 dkk. Herefter er opsigelsesfristen løbende kalendermåned + 1 kalendermåned.

2 TIMERS KØRSEL HVER ENESTE DAG

Med dette medlemskab får du adgang til vores mest populære P1 medlemskab, hvilket vil sige 2 timer hver eneste dag. Derudover kan du deltage iklubbens træning 2x ugentligt, og få adgang til turneringer, klubmesterskaber, eksklusive rabatter på gaming udstyr og 15% rabat af køreoplevelser på superbiler hos P1 Apex.

STUDIEMEDLEMSKAB

OBS: Dette tilbud er kun gældende for personer, som ikke har været medlem de seneste 6 måneder og kan ikke kombineres med andre konkurrencer eller tilbud.

Er du studerende, er det muligt at ændre dit medlemskab til et studiemedlemskab. Det koster 195 dkk pr. måned. Du skal have et gyldigt studiekort. Det er vigtigt, at der fremgår en synlig udløbsdato. Mindstepris for studerende frem til 01.08.22 er 294 dkk. Henvend dig i receptionen i klubben, hvis du ønsker at gøre brug af studiemedlemskab.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores klub!