15. august  2022

Vi er meget stolte over at kunne byde HyperX velkommen til P1 Esport holdet

Kasper Heibøll Co-Founder P1 Esport udtaler ”Partnerskabet med HyperX, betyder at vi kan tilbyde alle vores medlemmer en ny og forbedret oplevelse på lyd med HyperX Alpha Wireless Headsets, og at vi er glade for HyperXs involvering i P1 Esports arbejde med at udvikle de bedste rammer for danske sim racing talenter og fremtidens atleter”

”Vi har længe fulgt P1 Esports arbejde indenfor sim racing, hvor vi deler mange af de samme visioner om at skabe de bedste rammer omkring gaming. Vi er derfor glade for, at HyperX nu kan bidrage til den videre udvikling af det danske community indenfor sim racing. Sammen med P1 Esport glæder vi os til at se dette partnerskab udfolde sig” udtaler Sune Skafte HyperX

Kasper Heibøll tilføjer desuden: ”Vi anser HyperX som en af de mest anerkendte og førende indenfor hardware udstyr til gaming. Det gør os derfor ekstra stolte, da den første dialog ikke krævede den store introduktion af P1 Esport, da de var helt bevidste om vores arbejde med talenter og fællesskaber. Sim racing er i rivende udvikling, senest med Le Mans Virtuel Series, hvor der var 81 mio. fans som fulgte med, ligeledes med det flotte danmarksmesterskab Porsche Esport Carrera Cup i Herning bare lige for at nævne et par gode eksempler på pulsen på sim racing. Vi er kun et 1 år gammel som medlemsklub og kan forhåbentlig gøre os gældende helt fremme indenfor sim racing i de kommende år. Vi glæder os til, at partnerskabet med HyperX folder sig ud, så rammerne for endnu flere danske talenter bliver de bedste hos P1 Esport”

Vi glæder os til at løfte sløret for flere spændende partnerskaber i løbet af efteråret.

Simracing er en sport du kan gå til – hos P1 Esport.

For henvendelser kontakt

Dayen Kim

CMO

dk@p1esport.com