26. august  2022

Tronsø Efterskole og P1 Esport går sammen om udvikling af digitale motorsportstalenter

”Vi er glade for at kunne løfte sløret for et samarbejde med Tronsø Efterskole omkring udviklingen af digitale motorsports talenter. Vi ser Tronsø Efterskole som den førende efterskole indenfor digital motorsport i Danmark og er derfor glade, når vores talenter i klubben, vælger et skoleår hos Tronsø Efterskole med masser af læring, træning og udvikling af sociale kompetencer” udtaler Co-Founder Kasper Heibøll.

I år har Malte Ebdrup fra P1 Esport pro-hold, samt Mikkel Siggaard og Albert Quottrup fra P1 Esport aspiranthold valgt et ophold på Tronsø Efterskole. Mikkel og Albert repræsenterer derfor Tronsø Skolen i udvalgte løb, imens Malte vil køre for P1 Esport som udgangspunkt.

Oliver Schröter udtaler ”Der er ingen tvivl om, at et samarbejde med P1 Esport er spændende, idet de allerede er godt repræsenteret i blandt danske digitale motorsports talenter med hele 3 kørere i vores 2022-23 årgang. Vi glæder os til at se samarbejdet bære frugt i fremtiden, hvor vi ser vores kører udvikle sig både på og udenfor banen. Et samarbejde med P1 Esport håber vi på at kunne hjælpe eleverne med at kunne opnå deres mål og drømme.” afslutter Oliver med et smil.

På Tronsø Efterskole kan du dyrke eSport Racing på højeste niveau og modtager træning på top udstyr samt får undervisning på tværs af Gokart linjen og eSport Racing linjen.

P1 Esport er en medlemsklub med første afdeling i indre København. Derud over har P1 Esport et pro hold bestående af 4 unge simracers på kontrakt samt P1 Esport Academy, som er den første regionale talentpartner til Oracle Red Bull Racing Esport.