Ofte stillede spørgsmål

Skal man være medlem for at køre?

Du skal oprette en gratis profil og så vælger du enten en “pay and play” til 249 kr per time eller et abonnement som passer dig. Ved P2 abonnement kører du f.eks. til 89 kr. i timen – vi glæder os til at se dig og meld dig til på www.p1esport.com eller kom forbi garagen Adelgade 11, 1304 København K

Kan man få en gratis prøvetime?

Nej, det kan du desværre ikke. Du kan komme forbi til en snak og se garagen an. Vi vil med glæde vise den frem. Vi kan nævne, at vi altid har det fedeste udstyr, som feks. Fanatec Podium Wheel og Clubsport pedaler. Vores abonnementer starter ved kr. 349 pr. md/svarende til DKK 85 i timen – alternativ kan du booke en pay & play til DKK 249 i Timen. Vi holder også nogle åben hus arrangementer, hvor du kan booke til kun DKK 50. Opret en gratis profil og hold øje, under aktiviterter.  

Kan man opsige sit abonnement?

Ja, det kan du bestemt. Der er løbende måned + en måned. Dette fremgår også i medlemsbetingelserne. Vi håber, det kun er midlertidigt og, at vi ser dig igen. Giv os gerne feedback om årsagen til at du opsiger dit abonnement, om årsagen til din opsigelse. Kan sendes til race@p1esport.com

Er der begrænsninger på vægt og højde?

Maks højde på 2,05 meter og 125 kg. Følg altid instruktørernes anvisninger for ind- og udgang af Playseats.

Hvad hvis jeg gerne vil booke en ekstra time?

Hvis den efterfølgende time viser sig, at være fri, når du ankommer til garagen, kan du, mod betaling, booke den efterfølgende time.

Hvad hvis jeg er under 18 år?

Så skal du have en af dine forældre til at melde dig ind og møde op i garagen ved indmeldelse.

Hvorfor kan jeg ikke booke min tid?

Det kan der være, flere årsager til. Enten har du opbrugt dit antal af bookinger i en given uge. Det kan også være at du har booket 3 uger ud i fremtiden – Det er ikke muligt at booke mere end 2 uger ud i fremtiden. Det kan eventuelt også skyldes at dit betalingskort er blevet afvist, hvilket du skal ind og opdatere.

Hvorfor er jeg blevet trukket 50 kr?

Det kan skyldes, at du ikke har været dukket op til en booket time. Husk at afmelde din time minimum 2 timer før en time starter, ellers bliver du trukket 50 kr.

Jeg har oplevet dårlig sprogbrug fra et andet medlem

Så kan du kontakte os på kontakt@p1esport.loc og beskrive situationen og komme med så mange detaljer som muligt.

Må jeg selv have mad og drikke med?

Nej, det må du ikke. Der er masser af lækre ting til rimelige priser i vores klub.

Må jeg tage venner eller familie med?

Ja, de må kortvarig godt opholde sig i ankomstområdet. Det vil altid være de pågældende medarbejdere, der er på arbejde, som bestemmer om dine venner og familie kan være i garagen. Men P1 Esport er for medlemmer som udgangspunkt.

Hvilke spil kan man køre?

Vi holder os hele tiden ajour. Lige nu kører vi F1, Project cars 2 og iRacing. Ved iRacing skal du have din egen iRacing account – vi tilbyder snart en gratis periode med iRacing.

Hvad hvis jeg gerne vil på jeres Elite-team?

Så kan du kontakte os på race@p1esport.com så kigger vi på dine skills og tager en snak med dig omkring nogle tests, du skal gennemgå, så vi kan vurdere dig

P1 ESPORT
Pro team

Til dagligt har vi 42 instruktører tilknyttet, som vil give dig den bedste sparring om teknikker og apex linjer. P1 Esport kommer til at have et Pro hold, samt muligheder for talentturer til ægte trackoplevelser i udlandet med topprofessionelle racerkører. Kontakt for at hører mere om dette på race@p1esport.com

shirts copy